Зелений салат з авокадо та яйцем
Час приготування:
Приблизно 20-25 хвилин
Рівень складності:
Легко
Список інгредієнтів:
- 2 авокадо
- 4 яйця
- 1 огірок
- 1 кущ листового салату
- 1 помідор
- 1 зелена цибуля
- Сіль та перець за смаком
- Оливкова олія
- Лимонний сік
Поетапна інструкція:
- Спочатку приготуйте яйця, варіть їх вкруто, охолодіть та поріжте на чвертьки.
- Авокадо очистіть від шкірки та наріжте кубиками.
- Огірок, помідор та зелену цибулю наріжте колечками.
- У великій мисці змішайте листовий салат, авокадо, огірок, помідор та зелену цибулю.
- Приправте сіллю, перцем, оливковою олією та лимонним соком.
- Прикрасьте яйцями та подавайте.
Поради та варіації:
Для більш насиченого смаку можна додати кунжут або насіння гарбуза. Замість лимонного соку можна використовувати бальзамічний оцет.
Інформація про поживну цінність (на 1 порцію):
- Калорії: 250
- Білки: 8г
- Жири: 20г
- Вуглеводи: 15г