Час приготування:
Приблизно 40 хвилин
Рівень складності:
Середній
Список інгредієнтів:
- 400 г квасолі
- 1 цибуля
- 2 морквини
- 1 перець червоний
- 2 столові ложки томатної пасти
- Сіль, перець, спеції за смаком
- Рослинна олія для смаження
Поетапна інструкція:
- Квасоль замочити на 6-8 годин в холодній воді.
- Спустити квасоль на сито і промити під проточною водою.
- Пересипати квасоль в каструлю, додати води та варити на середньому вогні до м’якості.
- Під час варіння квасоль солити і перчити за смаком.
- Підсмажити на розігрітій олії нарізану цибулю, моркву та перець.
- Додати томатну пасту та спеції, готувати ще 2-3 хвилини.
- Повністю відкинути воду з квасолі і додати до овочевого рагу, тушкувати ще 5-7 хвилин.
- Подаємо готові котлети з квасолі з овочевим рагу на столі.
Поради та варіації:
Вмість томатної пасти можна використовувати томатний соус чи пасату.
До овочевого рагу можна також додати інші овочі за вашим смаком, наприклад, кабачки чи баклажани.
Інформація про поживну цінність:
У 100 г котлет з квасолі з овочевим рагу міститься близько 120 ккал, 5 г білка, 2 г жиру та 20 г вуглеводів.