Вівсяні млинці з яблуками та кленовим сиропом
Час приготування:
Приблизно 30-40 хвилин
Рівень складності:
Легко
Список інгредієнтів:
- 1 склянка вівсяних пластівців
- 1 яблуко, нарізане на тонкі кільця
- 1 яйце
- 1/2 склянки молока
- 1 столова ложка меду
- 1/2 чайної ложки кориці
- Кленовий сироп для подачі
Поетапна інструкція:
- Змочіть вівсяні пластівці у молоці протягом 10-15 хвилин.
- Додайте яйце, мед та корицю до вівсяних пластівців і змішайте добре.
- Розігрійте сковороду та розплавте трохи масла.
- Викладайте тісто ложкою на сковороду, формуючи млинці, та кладіть по кілька кільця яблука на кожен млинець.
- Смажте млинці до золотистого кольору з обох сторін.
- Подавайте з кленовим сиропом.
Поради та варіації:
- Замість меду можна використовувати цукор або інший солодкий сироп за смаком.
- Додайте горіхи або сухофрукти до тіста для більш насиченого смаку.
- Подавайте з маслом або йогуртом замість кленового сиропу.
Поживна цінність:
Калорії на порцію: приблизно 300-350 ккал
Білки: 10-15 г
Жири: 5-10 г
Вуглеводи: 50-60 г