Селера з горіхами та родзинками
- Час приготування: приблизно 25-30 хвилин
- Рівень складності: легко
Інгредієнти:
- 1 середній селер
- 100 г горіхів (горіхи можна вибрати за смаком: горіхи, горіхи кедрові, горіхи волоські)
- 50 г родзинок
- 1 столова ложка меду
- сіль за смаком
- свіжомелений чорний перець за смаком
Інструкція:
- Почніть з підготовки селера: відірвіть листя та оберіть від поверхні складки. Наріжте селер на невеликі кубики або тонкі пластинки.
- Горіхи стрибніть на сухій сковороді до підгортання, перемішуючи постійно. Потім горіхи роздрібніть.
- Потім додайте родзинки до горіхів та знову все перемішайте.
- У глибокій мисці змішайте селер, горіхи з родзинками, мед, сіль та перець. Добре перемішайте.
- Покладіть суміш на тарілку та подайте за столом.
Поради та варіації:
Якщо ви не любите родзинки, їх можна замінити сушеними криженими ягодами. Також можна додати в салат свіжу зелень, якщо вам до смаку.
Поживна цінність:
- Калорії: приблизно 150 на порцію
- Білки: 5 г
- Жири: 10 г
- Вуглеводи: 15 г