Час приготування:
Приблизно 20 хвилин
Рівень складності:
Легко
Список інгредієнтів:
- 300 г стручкової квасолі
- 2 помідори
- 1 огірок
- 1 цибуля
- Зелень (кинза або петрушка)
- Сіль
- Перець
- Оливкова олія
Поетапна інструкція:
- Стручкову квасоль відварити до готовності в підсоленій воді, процідити та залишити охолонути.
- Порізати помідори, огірок та цибулю кубиками або соломкою.
- Додати оливкову олію, сіль та перець до овочів, добре замішати.
- Подрібнити зелень та додати до салату.
- Прикрасити салат зі стручкової квасолі з помідорами за бажанням зеленню.
Поради та варіації:
До салату можна додати мариновані огірки або креветки для більш насиченого смаку. Для пікантності можна додати додати додати лимонний сік та часник.
Інформація про поживну цінність:
У 100 г салату міститься близько 50 ккал, 2 г білків, 3 г жирів та 5 г вуглеводів.