Лаймовий пудинг із чія та кокоса
Час приготування:
- Підготовка інгредієнтів – 10 хвилин
- Приготування – 20 хвилин
- Загальний час – 30 хвилин
Рівень складності:
Середній
Список інгредієнтів:
- 1/2 чашки чії
- 1 стакан кокосового молока
- 1/4 чашки меду або кленового сиропу
- 2 ст. л. сік лайма
- 1/2 чашки кокосової стружки
- 1/4 чашки води
- Свіжі ягоди та кокосова стружка для прикрашення
Поетапна інструкція:
- У каструлю злить чію, кокосове молоко, мед або кленовий сироп, сік лайма та воду.
- Довести до кипіння на середньому вогні, а потім зменшити вогонь і готувати під кришкою протягом 15-20 хвилин, або доки чія не набуде густої консистенції.
- Розділити пудинг на порційні чашки та залишити в холодильнику протягом 1-2 годин, щоб він став ще більш густим.
- Прикрасити свіжими ягодами та кокосовою стружкою перед подачею.
Поради та варіації:
Якщо ви не любите лайм, замініть його на лимон або апельсин. Також можете додати трохи м’яти або ванілі для додаткового аромату.
Інформація про поживну цінність:
- Кількість порцій: 4
- Калорії на порцію: 250
- Білки: 4г
- Жири: 12г
- Вуглеводи: 30г